donderdag 30 juli 2009

Happy Burger Diner

Als je in Mariposa overnacht of rond etenstijd daar bent, ga dan bij de Happy Burger Diner eten. Je kunt er van alles krijgen: hamburgers, sandwiches, allerlei soorten patat, Mexicaans enzovoort. Ach, kijk zelf maar op het menu. We hebben ons zo vol gegeten aan onze hamburger, cheeseburger, burrito's en chilliburger dat er geen plek meer was voor een van hun desserts.

Hier is een foto die Rielle heeft gemaakt van de aankleding in de diner:

De muren en het plafond zijn helemaal bedekt met LP-hoezen. Wout proeft wat 'root beer' uit de 'soda fountain'. Niet lekker, wij vinden het smaken naar pleisters.

Hier is een foto van de buitenkant:


Frank en ik hebben ook een avond met ons tweetjes gegeten bij Savoury in Mariposa. Deze stond in de Lonely Planet aangeschreven als het beste restaurant in Mariposa. De aankleding was mooi, de wijn lekker en de soep en de toetjes voortreffelijk, maar mijn hoofdgerecht was matig. Daar had ik natuurlijk iets van kunnen zeggen, maar voordat ik er achter was dat ze de knoflook waren vergeten in mijn Lemon Spinach Garlic Linguini, zat ik al te vol om nog een nieuw bord aan te kunnen.

Geen opmerkingen: