maandag 17 augustus 2009

Fietsen met Dellan en Claudia

Vorige week zijn we wezen fietsen met Claudia en Dellan. Zij wonen net 'n maandje langer dan wij in de Vallei, maar hebben wat moeite om de fietstochtjes-smaak te pakken te krijgen. Claudia fietst elke dag naar haar werk - twee keer zo ver dan het kippe-eindje dat ik moet, dus dubbel zo stoer. Maar in het weekend 'n eindje fietsen was de eerste en laatste keer dat ze het probeerden bij 'n hek gestrand.

 
Manon wacht op ons afgesproken startpunt

Wij laten ons door hekken niet uit het veld slaan, dus vorige week gaven we 'n lesje "fietsen in de valley". En het is natuurlijk ook extra gezellig om met vrienden te fietsen.

 
Daar komen Claudia en Dellan aan op hun nieuwe Amerikaanse fietsen

 
In downtown San Jose waren Dellan en Manon het er al over eens: je kunt prima fietsen in Silicon Valley

We hebben ons lekker aan de trails gehouden en zijn daardoor volkomen relaxed van noord San Jose naar het centrum van Willow Glen gefietst. Na wat te eten daar zijn we weer teruggereden. Bij elkaar stond de teller toen op 35 kilometer, dus dat is 'n flink stuk. Zeker als je bedenkt dat het vorig weekend ongeveer 35 graden was.


Als het 35 graden is moet je wel voldoende drinken. We waren blij dat we dit kraampje tegenkwamen, maar volgende keer moet er nog meer water mee

Gisteren hoorden we dat Vincent en Esmarij (uit San Francisco) ook fietsen hebben gekocht. Binnenkort gooien ze die in de Prius en dan gaan we met hen in de buurt rondrijden. Leuk!

Zie ook


Geen opmerkingen: