maandag 24 augustus 2009

Ritsel ritsel voor de deur

Ik sta in de keuken en hoor gerommel en geritsel bij de voordeur. Ruk ik nou de deur open om te zien wat er aan de hand is of blijf ik even afwachten? Gelukkig zit de deur op slot dus wie of wat het ook is, het kan niet zomaar binnenwandelen. Even voorzichtig door het spionnetje kijken dan. Niets te zien.

Na een tijdje trekt het geluid weg, dus durf ik wel even om de hoek te kijken. En wat zie ik:


Dat is waar ook, de schilders zouden de muren in de gang opnieuw schilderen. Daar hadden we inderdaad een berichtje over gekregen.

Inmiddels zijn de muren weer helemaal netjes. Even afwachten voor hoe lang, want ze zijn nogal snel vies. Misschien is dit ook zo'n jaarlijks actiepunt, net als het wassen van de ramen waar wij niet bij kunnen.

Geen opmerkingen: