woensdag 13 mei 2009

Post van Google

 
Gisteren lag er 'n envelop van Google in onze brievenbus. Voor 'n bedrijf dat dusdanig "virtueel" is als Google, blijft het voor mij toch altijd 'n rare ervaring als je ineens post van ze krijgt.

Dit keer wist ik al wat er in de envelop zat. Ik heb het namelijk zelf "besteld". Google is 'n nieuwe dienst begonnen: Google Profiles. Via die dienst kun je online je profiel bijhouden. Ja inderdaad, net als bij Hyves, Facebook en LinkedIn. Maar dan bij Google.

Op zich is er geen enkele reden om nog 'n profiel aan te leggen, maar ja... ik heb 'n zwak voor Google. En eerlijk is eerlijk, ze weten intussen best 'n hoop van me. Dus mijn profiel was al aardig voor-gevuld.

Maar misschien de belangrijkste aanleiding om m'n profiel in te vullen was wel dat je dan gratis visitekaartjes kon bestellen met het Google logo, je naam en je profiel-url erop. Nee inderdaad, ik heb geen nieuwe visitekaartjes nodig. De kaartjes van m'n werk maak ik ook nooit op.

Waarom ik de kaartjes dan toch besteld heb? Omdat ze "only available in the 48 contiguous states and alaska" zijn. Tot 'n half jaar geleden was dat altijd einde oefening, u kunt niet verder. En nu... niet meer.

 
Sorry voor de slechte foto. Ik zal wel 'n verkeerde instelling hebben gebruikt

Geen opmerkingen: