zondag 14 juni 2009

Chinese wateruitvinders

Ik ben heel benieuwd wat deze jongens nou aan het uitproberen waren op Castaic Lake (Santa Clarita, CA). Is het een afstudeerproject om te zien wat je minimaal nodig hebt om je droog over het water te begeven? Of zijn het uitvinders die een gat in de markt proberen te ontdekken?

We hebben wel een uur naar hun pogingen gekeken, want we moesten de $11 parkeergeld er natuurlijk wel uithalen. Dat is voor een hele dag hoor, maar wij moesten hoognodig onze benen strekken en ze wilden ons niet voor minder het terrein op laten. Het was ook wel een erg lekkere plek.
Terug naar de uitvinders: met wat gesleutel aan de drijvers was de maximumafstand die ze hebben afgelegd, denk ik zo'n vijf meter. Daarna zonk apparaat met bestuurder en moest het apparaat weer naar de steiger gesleept worden. Ze werden dan ook flink moe.

 


Op een gegeven moment kwam een 'life guard' informeren wat ze aan het doen waren en of ze daar toestemming voor hadden. Natuurlijk hadden ze geen toestemming gevraagd, dus mochten ze niet meer het water op met het apparaat. Hoe Amerikaans...

Geen opmerkingen: