donderdag 18 juni 2009

"Het is net alsof ik thuis ben"Heerlijk zo'n logee die deze website op de voet volgt. Manon is haar nu aan het rondleiden en ik hoorde net 'n volmondig "het is net alsof ik thuis ben" uit onze slaapkamer. Hmmm... bij nader inzien moeten we misschien iets minder "slaapkamergeheimen" met jullie delen. Nee hoor, valt volgens mij wel mee. Maar het is natuurlijk wel heel leuk als iemand je huis herkent van de foto's en beschrijvingen.

 

Maar goed: onze derde logee is er. Onze goede vriendin Renée uit Utrecht. We hebben ons op het vliegveld van San Francisco gelijk van onze "beste" kant laten zien. We stonden namelijk bij de internationale terminal op haar te wachten, terwijl ze met 'n binnenlandse vlucht aankwam. Stom van ons! Gelukkig was Renée niet in paniek geraakt en hadden we maar 'n uurtje rondrennen nodig om haar alsnog te vinden. Sorry Renée!!!

 

De komende anderhalve week is onze logeerkamer dus weer bezet. Joepie! En waarschijnlijk lees je de komende tijd dus weer wat meer toeristische uitjes van Manon's hand.

Geen opmerkingen: