vrijdag 19 juni 2009

Embrace Summer

Frank vertelde afgelopen vrijdag al dat ik een sieradenworkshop heb gegeven voor de buren.

Het appartementencomplex waar we wonen heeft een vrijwilligersclub die activiteiten organiseert. Nou zijn Marrije en ik een van die vrijwilligers en laat ik nou mijn sieradenmaakhobby hier weer hebben opgepakt. Al snel kwam het idee van een 'Beading Workshop' omhoog borrelen. Nu moest ik alleen nog bedenken wat ik zou gaan doen.

Embrace Summer
Het leek me handig om met iets 'simpels' te beginnen, een eenvoudig armbandje. Het werd er eentje in pastelgroen, zilver en oliebloemen, een beetje afgestemd op de Aziatische en Amerikaanse smaak van de bewoners hier.

Onderwerp van de avond

Madalina heeft me geholpen met inrichten van de lesruimte (de residential kitchen) en ze heeft de onderstaande foto's genomen.

Werkplekken klaarleggen

Ik kon acht deelnemers herbergen, maar er waren er uiteindelijk vier. Dat was een lekker clubje. Een van hen was een jongen die de armband voor zijn vriendinnetje ging maken. Volgens mij smolten alle dames in de ruimte toen hij dat vertelde.


Ik laat de voorbeeldarmband zien


Een van de deelneemsters is klaar met haar ontwerp en begint te rijgen


Klaar met rijgen, nu de sluiting bevestigen

De volgende keer ga ik ze een ringetje en oorbellen laten maken.

Zie ook:
- NonShop, loving it nonstop
- Franks post over de workshop
- Sieraden maken

Geen opmerkingen: