donderdag 4 juni 2009

Glazenwasser

Toen ik terugkwam van boodschappen doen, hing er een briefje aan de deur: de glazenwasser zou de jaarlijkse schoonmaakactie doen. Wow, 1x per jaar?

Vanochtend kwam de glazenwasser naar beneden zetten in z'n hijsbak:We kunnen nu weer helder naar buiten kijken, ware het niet dat het vandaag wat 'hazy' is.

2 opmerkingen:

P.Damen zei

hallo ik ben Peter Damen uit gelderland. ben nu bijna 11 jaar glazenwasser gevelreiniger.ben toe aan een nieuwe uitdaging wil heel graag naar Amerika werken als glazenwasser...!!heb genoeg ervaring met gondels en gevelonderhoudinstallaties kan dat ?? peetdamen@live.nl

Frank zei

Hoi Peter,

Het grootste probleem zal zijn om 'n werkvergunning te krijgen. Zonder werkvergunning kun je eigenlijk alleen als toerist naar de VS komen.

Je kunt zo'n visum via je huidige werkgever proberen te regelen of kijken of 'n werkgever hier proberen te vinden die 'n personeelstekort heeft.

Maar je kunt natuurlijk ook als particulier 'n gokje wagen in bijvoorbeeld de "greencard lottery". Het klinkt vaak als nep, maar de lotterij bestaat echt.

Hoe dan ook: succes met je zoektocht. Wij duimen voor je!