dinsdag 9 juni 2009

Het begin van het hoogseizoen

Afgelopen week en weekend waren 'n gekkenhuis hier bij ons. Ik had in één week drie collega's uit Nederland over. En allemaal hadden ze 'n ander doel met hun bezoek. Ik vond 't fantastisch dat er ineens zoveel aanloop was. Maar 'n beetje druk is het wel.

Van 't weekend kwam er 'n vriendin logeren: Irina. Russisch, maar al acht jaar in Amerika wonend - en ze is er nogal hardnekkig van overtuigd dat Atlanta leuker is dan Californië. Hopelijk hebben we daar dit weekend wat verandering in gebracht.

Zaterdag op het strand van Santa Cruz was in elk geval fantastisch.

 
 
 
foto's van Irina Guseva

Ik heb het idee dat Irina 'n beetje het logeer-hoogseizoen heeft geopend. Natuurlijk waren Manon's ouders onze eerste logees. Maar nu gaat het ineens even rap. Volgende week komt Renée ons gezelschap houden. Als zij weg is, moet ik 'n weekje weg voor m'n werk. En als ik dan terug ben, komen mijn broer, schoonzus en neefjes de staat onveilig maken.

Het wordt 'n beetje druk, maar mens... wat verheug ik me op al die bezoekers!

En oh ja, voor Irina geldt hetzelfde als voor Ruud en Margie: het was fantastisch om je hier te zien. Wanneer kom je weer?!?!?

Zie ook:

Geen opmerkingen: