vrijdag 12 juni 2009

Manon's eerste sieradenworkshop

Terwijl ik dit tik, geeft Manon haar eerste sieradenworkshop. Nu nog op vrijwillige basis, maar het is de volgende stap in het NonShop-avontuur. Als het goed is zitten er nu beneden in de "lounge" en keuken negen Silicon-Valley-vrouwen 'n armband maken die Manon voor ze bedacht heeft.

 
 
 

Helaas kan ik er geen foto's van laten zien. Ik heb Manon namelijk beloofd dat ik wegblijf. Anders wordt ze alleen maar nerveuzer. Daarom op deze manier: ik ben apetrots!

 
De zakjes kralen die nu door de "cursisten" tot armbandjes worden geweven

Oh ja, en nu moet ik er snel vandoor. Even bloemen halen voor de ondernemer. Oh jee, dan kom ik natuurlijk langs de lounge. Nou ja, ik beloof dat ik m'n best zal doen om de andere kant op te kijken. Echt waar!

Zie ook:

3 opmerkingen:

Manon zei

Wat lief van Frank dat hij mooie rozen had gehaald voor mijn premiere! Hij had best langs de ruimte kunnen lopen, ik had toch niks in de gaten, was druk bezig met mijn deelnemers. Het waren er uiteindelijk 4. Nou ja, heb ik in elk geval genoeg kralen om nieuwe kettingen te maken. Of voor een volgende workshop ;o)

Susanne H zei

Wat leuk dat je dat doet Manon! De vrouw waar ik al een paar cursussen heb gedaan (http://www.limited-edition-sieraden.nl/) is een paar jaar geleden ook zo begonnen. Zij heeft nu een eigen bruidslijn, laat vrouwen die ze eerder opgeleid heeft alle cursussen verzorgen en heeft een eigen winkel met materialen in Den Haag. Dus je weet nooit wat voor imperium jij nu gestart bent... Hopelijk heb je er in ieder geval heel veel plezier in.

Manon zei

Een eigen bruidslijn, leuk idee! Wie weet exporteer ik over een tijdje wel naar Nederland ;o)