donderdag 25 december 2008

Bijna toch nog misOei. Gisteren ging het bijna toch nog mis bij de security check op het vliegveld van San Francisco. De beambte keek goedkeurend naar het I-797B-formulier in mijn paspoort... en vroeg toen of hij de andere kopieën mocht hebben. Oeps. Welke andere kopieën? Oh wacht 'ns even... de kopieën die ik op kantoor in Amsterdam had afgegeven?!?!?

Dat leverde dus even 'n hoop angstzweet op. Ik doorzocht snel nog even mijn rugzak. Meer voor de vorm dat iets anders, want ik wist zeker dat ik ze daar niet in gestopt had. Als we ze al bij ons hadden, zaten ze in de koffer die -oh hoe handig- twintig meter verderop op 'n bagageband werd geladen. Maar daar mocht ik natuurlijk niet even kijken. Paniek, paniek, peeuw, peeuw.

Gelukkig zei de imigration officer dat hij ons nu ook wel met 't formulier uit m'n paspoort binnen kon laten. Maar dat we volgende keer dan wel alle kopieën bij ons moesten hebben. Nou reken daar maar op, want ik kan nog altijd niet zo goed met die stress omgaan.

Dat doet me eraan denken. Ik moet m'n collega in Amsterdam nog even mailen of hij die andere kopieën kan opsturen. Want uiteraard zaten ze ook niet in de koffer.

Geen opmerkingen: