donderdag 4 december 2008

Ik voel me net Freddie Mercury...

...als ik aan het stofzuigen ben. Van de verhuur hebben we een oud modelletje vacuum cleaner. Ik kan er niet echt heel goed mee overweg. Nou werd ik in Nederland altijd al giftig van stofzuigen, maar dit ding maakt me helemaal agressief.

Het snoer is te kort, de zuigmond is heel zwaar en log (want daar zit de motor in). De kleine hoekjes in de kamers kan ik dus niet bereiken. Gelukkig heb ik inmiddels ontdekt hoe ik de stang ontgrendel, anders is stofzuigen helemaal een crime. We moeten maar gauw gaan kijken naar een wat Europeser model. Voorlopig heb ik een goede oplossing: zo min mogelijk stofzuigen!

3 opmerkingen:

Unknown zei

Hey, wij hadden er vroeger ook zo een, een Hoover volgens mij :)

janneman zei

[jan probeert zich in te houden, handen zweven een poos boven de toetsen... slokje koffie... dang! toch verloren]

heb je dan ook zo'n kort strak latexrokje aan bij t stofzuigen?

Unknown zei

En ik zing net zo goad ja ;)