dinsdag 30 december 2008

Stinkwinkel

In het Valley Fair winkelcentrum mijden we 'n bepaalde hoek als de pest. Daar zit namelijk de Abercrombie & Fitch kledingwinkel. Ik weet niet wat voor kleding ze hebben. Maar ik weet wel dat ze deze aanprijzen door 'n enorme berg eau-de-toilette los te laten in de winkel. Wel zoveel dat je het in de gangen om hun ingang heen niet alleen ruikt, maar het ook op je ademhaling slaat. Bah... wat 'n vieze marketing.

Maar ja, toen we laatst 'nzelfde Abercrombie & Fitch tegenkwamen in het (niet overdekte) Stanford Shopping Center werden we toch wel erg nieuwsgierig: zouden ze leuke kleding hebben. De reclameborden in de etalage beloofden in elk geval veel.


Reclame van de Abercrombie & Fitch

Uiteindelijk bleek de winkel best leuke kleding te hebben. We hebben er voor mij 'n "hoodie" (vest met capuchon) gehaald. Lekker warm voor de koude winter hier. Wat nou? Het is best koud hoor, 's ochtends op m'n fiets als de zon nog niet schijnt!

Oh ja, de walgelijke geur blijkt 't eigen merk van Abercrombie & Fitch te zijn. Toen we de winkel uitkwamen had ik de smaak ervan in m'n mond hangen. Zoals je begrijpt zal ik dat geurtje niet snel kopen.

Geen opmerkingen: