dinsdag 3 februari 2009

Dirt Devil

Wat een verademing is deze Dirt Devil na de 'upstraight' Eureka-stofzuiger die bij de huurspullen zat.


Het was even zoeken, maar als je eenmaal weet dat je een 'canister model' moet hebben, gaat het een stuk makkelijker. Op internet dan. Veel winkels zoals Target, Walmart, Fry's en Best Buy bieden op hun website verschillende stofzuigers aan die niet in de winkels te koop zijn. Maar omdat ik snel een stofzuiger nodig had, was online bestellen geen optie.

Dus ik ging op zoek naar een stofzuiger met slang, sterke motor, stofzak en een lang snoer voor onder de $100. Dat is niet helemaal gelukt. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij de Best Buy, een winkel waar we eigenlijk nooit komen omdat het er altijd zo lawaaiig is. De enige stofzuiger die een beetje aan mijn eisen voldeed, was de Dirt Devil. Hij is dan wel bagless, maar verder een handig model en een sterke motor. En maar $10 boven budget.


Ik heb inmiddels wel gemerkt dat het legen van het reservoir een vak apart is. Volgende keer schud ik 'm wel eerst leeg in een boodschappentasje (daar heb ik er toch genoeg van), die ik vervolgens dichtgeknoopt in de vuilnisbak gooi of direct in de stortkoker. Want het is niet heel prettig als je elke keer een stofwolk uit de vuilnisbak tegemoetkomt zodra je die open doet.

Geen opmerkingen: