vrijdag 20 februari 2009

Vrijdagavond-kip

Op vrijdagmiddag heeft de Safeway bij ons altijd 'n echte vrijdagmiddag-aanbieding (duh). Dat is iets makkelijks te eten voor het hele gezin. Vaak is het meatloaf of 'n hele kalkoen. Maar vandaag waren de stukken kip-in-een-krokant-jasje in de aanbieding.De Safeway neemt die vrijdagmiddag-aanbieding altijd erg serieus. Dit waren namelijk acht flinke kipstukken, waarmee je prima 'n gezin van vier personen kunt voeren. Ik denk dat het bij elkaar zeker 'n kilo was. En dat alles voor $5 - dat is ongeveer EUR 3,75.

Het enige nadeel is dat krokante kip lang niet zo lekker smaakt met brood. Dus hopelijk is volgende week de meatloaf weer in de aanbieding.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Tsja, jullie horen natuurlijk ook geen brood te eten ´s middags. Jullie wonen nu in de Good Ol' US of A, weg met die broodmaaltijden en gewoon eten wat de pot schaft! :)

Anoniem zei

We hebben de kip als avondmaaltijd gegeten, maar met brood. Tja, Frank is nou eenmaal een broodeter ;o) Maar deze combi was inderdaad een beetje raar (ik ben niet zo'n broodeter). Tuurlijk lunchen we vaak 'out' en dat is meestal warm voer. Dan eten we 's avonds wat lichter. Twee keer per dag een warme maaltijd proberen we te voorkomen. Anders zien we er heel gauw heel Amerikaans uit...