donderdag 5 februari 2009

Winkelstraatje in Los Gatos

Pfff... het is alweer bijna weekend en ik heb je nog niet eens verteld over ons vorige weekend. Wat 'n slechte gastheer ben ik toch. Sorry!

Vorige week zondag zijn we naar Los Gatos geweest. Manon was daar laatst samen met Katja geweest en vond 't zo schattig dat ze 't mij ook wilde laten zien. Nou, ze had helemaal gelijk hoor. En het is waar: Los Gatos heeft 'n schattige winkelstraat.

Vanaf het centrale kruispunt, met z'n Disney-achtige uitstraling:Tot het parkje waar mensen met hun honden spelen (wel de hondenpoep opruimen he!) en waar Zondagochtend 'n boerenmarkt is.Hoewel het winkelstraatje schattig is, is het ook wel 'n beetje oude-truttig. Het zit vol met schoonheidssalons, kappers en kunstwinkeltjes. Nou goed, van die laatste zijn we ook niet vies. Zeker niet als ze zo'n grappig schaakspel hebben staan:Volgens Katja komen dat soort winkeltjes vooral omdat de gemiddelde leeftijd in Los Gatos nogal hoog is. Pensionado's zijn blijkbaar gek op schoonheidssalons, kappers en kunstwinkeltjes. Maar zijn die dan ook gek op snoepwinkeltjes?Nee. Dat snoepwinkeltje zit er voor iedereen. En voor 'n flink deel ook voor de Nederlanders, want dit was de eerste snoepwinkel waar we echte Hollandse drop tegenkwamen. Dubbelzoute!

Geen opmerkingen: