donderdag 1 januari 2009

Gelukkig nieuwjaar


Vanuit 'n zonnig Californie wensen we je 'n fantastisch 2009.

Je weet wat er bij ons allemaal op het programma staat. Maar misschien is het leuk als je ons ook vertelt wat jouw grote avontuur in dit jaar gaat zijn. Ga je eindelijk die wereldreis maken waar je al jaren van droomt? Ga je aan 'n nieuwe baan beginnen? Of juist stoppen met werken? Of ga je verhuizen? Vertel het ons, want we zitten te springen op nieuwtjes uit Nederland.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik zit nu al 3 jaar hier in Madrid dus ik heb mijn "grote stap" al gemaakt en wil even rustig aan doen voorlopig. Maar ik heb het hier wel enorm naar mijn zin, het is echt een verrijking geweest om hierheen te komen en ik hoop dat jullie hetzelfde te wachten staat in de jaren die komen. Heel veel plezier daar en ik hoop jullie gauw eens te komen opzoeken!!! Kusjes, Tako

Marleen zei

Geen verrassing natuurlijk, maar we hopen toch wel snel te gaan verhuizen. ;-) Helaas liggen de sloten hier vol met ijs en betekent ijs vorstverlet voor de bouwvakkers. We zijn dus bang dat alles nog wat naar achteren schuift. :-( Maar goed, we zitten prima waar we nu zitten, en we hebben een leuk vooruitzicht!

Sandra zei

Ik ga dit jaar in combinatie met mijn strijd tegen de kilo's trainen voor de vierdaagse van Nijmegen, die ik in 2010 zeker wil gaan lopen!!

Dan hoop ik zoveel te zijn afgevallen en zo'n goede conditie te hebben dat het me zonder al te veel moeite gaat lukken!! Ik ben al in staat om 10 km te lopen zonder te stoppen en in een redelijk tempo, dus het begin is er ;-)

En natuurlijk willen we bij jullie langs komen dit jaar!! ;-)