zondag 18 januari 2009

Zondagochtend-bioscoop

Op zondagochtend kun je hier in de buurt goedkoop naar de bioscoop. En aangezien wij in het weekend altijd debiel vroeg opstaan, zijn we vorige week zondag maar 'n filmpje gaan pakken. Misschien doen we dat vandaag wel weer. Maar als jullie dit lezen, liggen wij waarschijnlijk nog op één oor.

Maar vorige week zijn we in elk geval naar Valkyrie geweest - met Tom Cruise, Carice van Houten en Halina Rijn. Wel vreemd hoor om twee Nederlandse actrices in 'n Hollywood-film te zien in 'n bioscoop in Santa Clara.De film begon pas laat op de ochtend, dus hadden we 'n "Big Screen"-combinatie gehaald als verkapte lunch. Dat is meer popcorn dan je op kunt met meer cola dan gezond voor je is. Oh ja, en die laatste dan natuurlijk twee keer. Ik was zo dom om m'n cola op te drinken en moest dus na 'n uur naar de WC. Gelukkig stond er geen rij en dus heb ik niet veel gemist. Manon was slimmer en heeft daarna op 'n bankje buiten nog wat van haar cola zitten lurken.


Probeer 'ns in te schatten hoeveel Cola hierin zit

En de film zelf? Nou ja, die was wel aardig. Ik ken betere oorlogsfilms. Maar ook slechtere. Er zijn op dit moment sowieso veel films over de tweede wereldoorlog in de bioscoop hier, dus we gaan binnenkort vast 'ns 'n vergelijking maken.

De bigmac-index:Ochtend-kaartjevrijdag, zaterdag of zondag$6 €5,00
Normaal kaartje $10.75 €9,50
BigScreen comboenorm veel popcorn en twee keer driekwart liter cola$16.25 €???

Geen opmerkingen: