donderdag 29 januari 2009

Hagelslag

Ik heb weer een nieuwe supermarkt ontdekt: de Ranch 99. Dat is een Chinese super, maar dan met allerlei Aziatische schappen (en een hoekje Mexicaans): Chinees dus, Japans, Indiaas en Indonesisch. Met allemaal boemboes, kroepoek en emping om zelf te bakken, satesaus, spekkoek en zoete en zoute ketjap. En daar stonden ook kleine en grote verpakkingen hagelslag van De Ruijter!


Helemaal lachen was dat ze bij deze Ranch 99 ook hazelnotenpasta van de Spar verkopen. De prijs van de pasta weet ik niet meer, maar die van de hagelslag nog wel ongeveer:

De Ruijter melkhagelslag400 gram$5.36€1.77

Misschien moeten we toch maar wachten op de verrassingsdozen uit Nederland en hopen dat er hagelslag bij zit ;o)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hè, hè, ik ben er achter gekomen: €1,77!
Toch maar wachten op hollanddoosjes?
mams.

Anoniem zei

Bevalt het goed in the USA? Ik heb er een jaar rondgereisd met Up With People, en zou er best willen wonen, maar het komt er gewoon niet van.
Kunnen jullie een inschatting maken of er vraag is naar een web-shop voor het kopen van Nederlandse producten (hagelslag, drop, pindakaas, stroopwafels, koffie)
Ik zou het zelf erg leuk vinden om hiermee aan de slag te gaan, maar doe eerst wat onderzoek uiteraard.
Ook wil ik graag Amerikaanse procducten gaan verkopen voor de mensen hier in Nederland.

Ik zou heel graag een mening van jullie willen ontvangen. Ik heb nu een web-shop met kado en decoratie, maar het bovengenoemde spreekt mij ook wel aan.

Groetjes en veel plezier in the USA.

Nicole Peters-Wilms
www.giftsanddecorations.nl

Manon zei

Er zijn al aardig wat (online) winkels in de VS met Hollandse spullen, maar je kunt 't altijd proberen! Sommige van die winkels verkopen rustig spullen met een houdbaarheidsdatum uit 2007 of van daarvoor...

Er zullen ook vast Nederlanders in Spanje, Frankrijk enz. zijn die ineens smachten naar hagelslag of speculaas ;o) Bedenk wel dat je niet zomaar van alles mag exporteren (o.a. vleeswaren die niet ingeblikt zijn) EN dat de verzendkosten naar de VS hoog zullen zijn (dat gaat je producten erg duur maken...) Misschien moet je ook uitvoerbelasting betalen? Check even bij de douane.

Lees eens het volgende artikel: http://www.wereldexpat.nl/nl/wonen/contactmetNL/Nlproducten_online_vanessa

Succes!

Manon zei

Trek in drop, kaas of stroopwafels?