zaterdag 3 januari 2009

Mega-pipoos

Joepie! Ik heb een hobbyschuur in de buurt gevonden: Michaels op het McCarthy Ranch Shopping Center. Het is net de Pipoos, maar dan 4x zo groot. Met borduur-, sieraden- en mozaiekspullen, Fimo, oase, maar ook spullen om taarten te maken en veel veel meer. Ik verveelde me al niet, maar met zo'n winkel in de buurt hoeft dat helemaal niet meer. Correctie: winkels, want het is een keten. In San Jose alleen al zitten er een stuk of vijf.

1 opmerking:

Sandra zei

Oooooh, de Michaels!! Mijn favoriete winkel!! Toen ik in 1996de 3 maanden in de VS zat heb ik de Michaels zo goed als leeg gekocht!!

Toen stond de dollar koers zo gunstig dat je iets van 5 strengetjes DMC borduurgaren kon kopen tegen de prijs van 1 streng in Nederland. Tja, wat kan je dan anders doen dan alle kleuren kopen ;-)