zondag 25 januari 2009

Ons eerste rondje

Hoewel het weer al 'n paar dagen belabberd is, Manon snipverkouden is en de weersverwachting voor vandaag 35% kans op regen aangaf, konden we ons vanochtend toch niet beheersen. Voor het eerst hebben we samen 'n stukje op onze Hollandse fietsen gereden.

Omdat het weer niet al te best zou worden, besloten we om alleen maar even op de fiets naar de bioscoop te gaan (3 mijl verderop), daar 'n filmpje te pakken en dan weer terug te fietsen.Zoals gebruikelijk hadden we het op het eerste stukje prima naar ons zin. Begrijpelijk, want het weer was fantastisch. Alleen stormde het flink en hadden we wind tegen. 'n Mijl of twee later stortte Manon dan ook behoorlijk in en had ze enorm behoefte aan 'n banaan.Dat van dat instorten was ook niet zo gek, want haar bloedsuiker was van 11.5 thuis gezakt naar net 4. En dat na zo'n twee mijl fietsen met 'n pomp die extra laag is gezet. Het blijft altijd raar hoe hard dat kan gaan.

Gelukkig ging het na de banaan wat beter en konden we rustig verder naar de bioscoop fietsen. Daar hebben we "traditioneel" onze fietsen samen aan 'n lantaarnpaal vastgezet en zijn "The Wrestler" met Mickey Rourke gaan kijken voor zes dollar per persoon.Na de film bleek het weer 'n stuk minder mooi geworden. Door 'n lichte motregenbui zijn we terug naar huis gefietst. Dat ging gelukkig wel 'n stuk sneller dan de heenweg, want we hadden wind mee.

Geen opmerkingen: