donderdag 15 januari 2009

Goedkoop auto huren

Toen we de vorige keer de huurauto afhaalden op San Francisco Airport, zei de baliedame dat het goedkoper was om direct bij Thrifty te boeken. Dus toen we weer een huurauto nodig hadden, heb ik inderdaad gekeken wat het scheelt. Een economy car (Dodge Caliber, Ford Fusion) kwam bij Thrifty op $339 voor een week, inclusief verzekeringen en belasting.

Via holidaycars.com (die ik eerder ook al had gebruikt) was ik omgerekend $219 dollar inclusief kwijt. Holidaycars.com is een Nederlands bedrijf dat de goedkoopste autoverhuurder voor je opspoort.

Nou heeft een collega van Frank het helemaal goed voor elkaar via expedia.com: een compact car (zoals Ford Focus en Nissan Versa) voor bijna 4 weken voor $420. Via holidaycars.com zou hij $600 kwijt zijn. Ik moet nog even navragen hoe hij dat lage bedrag voor elkaar heeft gekregen. Dit lijken me toch handige dingen om te weten als je deze kant op komt voor een vakantie.

Geen opmerkingen: