dinsdag 27 januari 2009

Rijbewijs - part four of three

Dat is snel, nog geen week na het afrijden heb ik mijn rijbewijs binnen! Dit is 'm dan. Nou ja, ongeveer dan, want ik heb wat gegevens weggepoetst:

Alleen het bordje met nummer ontbreek nog aan deze 'mug shot'.

Ik vind het wel raar dat je woonadres ook op het rijbewijs staat. Je zou maar vaak verhuizen voor je werk. Als je binnen Californie verhuist, kun je achter op de pas je nieuwe adres zetten (en het natuurlijk ook doorgeven aan het DMV). Ga je naar een andere staat, dan haal je daar een nieuw rijbewijs.

2 opmerkingen:

Marleen zei

Ik zie dat je ook niet meer naar de kapper mag voor een leuk kleurtje? :-)

Anoniem zei

Haha, dat had een andere reden. Hier op het winkelcentrum zit een goedkope kapper en die had geen roze in zijn assortiment :o/ En ik moest echt hoognodig de grijze haren weer weg laten werken, dus toen is het allemaal donkerbruin geworden. Maar de verf blijft niet zo goed zitten (tot 2x toe). Dus ga ik maar eens naar een 'salon' waar een van de leasing managers tevreden over is. Wel veel duurder maar meer keuze (en beter spul?).